Kerstcadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor je personeel? Denk dan aan een gepersonaliseerde ochtendjas. Wij zijn in staat een volledig uniek design voor jullie te maken, eventueel met een allover print. Met het logo van het bedrijf en naam van het personeel erbij. Dat waardeert je personeel zeker. Alle unieke aspecten waar Crazy Comfort voor staat: Comfortabel en hoogwaardig materiaal, praktische eigenschappen en oog voor duurzaamheid, zullen natuurlijk ook voor deze badjassen gelden!

Interesse? Vul de aanvraag voor een offerte in hier beneden! 

merchandise lijn

Maak je binnen je bedrijf al gebruik van merchandise of wil je daarmee beginnen, laat ons je hiermee helpen. Met een speciaal voor jouw bedrijf ontworpen badjas. Veel meer dan een standaard ochtendjas met een logo erop. Want voor al onze badjassen geldt: Comfortabele stof, praktische eigenschappen, oog voor duurzaamheid, maar bovenal een uniek design. Laat de kwaliteit waar jouw bedrijf voor staat ook terug komen in de merchandise!

Interesse? Vul de aanvraag voor een offerte in hier beneden! 

Als gift bij een aankoop

Wil je meer dan een bloemetje weggeven aan je klant als dank voor hun aankoop? Overtref dan verwachtingen en geef een special voor jouw organisatie ontworpen badjas. Succes verzekerd. Heeft zojuist iemand een badkamer, bed of een auto gekocht? Wij kunnen voor u het perfecte gepersonaliseerde aankoop bedankje maken. Heeft iemand een dure auto bij jou gekocht, dan zal die gene dolgraag een badjas ontvangen met dat merk erop. Een extra voor jou klant, die wij graag verzorgen.

Interesse? Vul de aanvraag voor een offerte in hier beneden! 

Gratis levering

Binnen 1 tot 2 werkdagen

Customer Support

Bereik ons via mail, whatsapp, en telefoon!

2 weken bedenktijd

Vanaf het moment dat de badjas thuis is

Offerte

Back to Top