jij vraagt, wij antwoorden

Op deze pagina kan je antwoorden vinden op veel gestelde vragen.

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Je zal een mail met track and trace code ontvangen van het vervoersbedrijf, zodat je precies weet wanneer hij binnen komt. 

Badjassen horen comfortabel te zitten en niet strak, vandaar dat wij met gecombineerde maten werken. De maat die je normaal voor bijvoorbeeld een trui gebruikt, kan je prima aanhouden.

Je kan bij ons betalen met Ideal, creditcard en apple pay.

We willen je het zo makkelijk mogelijk maken. Door een account aan te maken wordt het plaatsen van een bestelling veel gemakkelijker en sneller. Je kunt jou eerdere bestellingen bekijken en je afleveradres opslaan voor uw toekomstige bestellingen.

Een account is niet nodig om bij crazycomfort.nl te bestellen, het maakt het wel makkelijker.

Het spijt ons dat je niet kunt inloggen op je account. Neem contact op met onze klantenservice via de contactpagina, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan op de link “Wachtwoord vergeten” zodat je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. 

Als je niet tevreden bent met de manier waarop we de retourzending of vervanging hebben afgehandeld, bieden we onze excuses aan. We willen de kwestie altijd oplossen, gelieve contact op te nemen met de klantenservice.

Je hebt altijd het recht om de artikelen te retourneren. Dit dient binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel te gebeuren. Op het moment dat je wilt retourneren kan je contact op nemen via het volgende mail adres: info@crazycomfort.nl

Alle artikelen moeten ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd, zoals ze waren toen je ze ontving. Zorg ervoor dat wanneer je een artikel ontvangt, je er bij het inspecteren redelijkerwijs voor zorgt.

We kunnen alleen de verzendkosten vergoeden voor het retourneren van een artikel wanneer door ons het verkeerde artikel is gestuurd of het artikel is beschadigd. We vergoeden geen verzendkosten voor items die geretourneerd worden maar in goede staat verkeren.

Mocht je nog vragen hebben die we in een van de bovenstaande gevallen niet hebben beantwoord, neem dan contact met ons op via de contactpagina en we zullen proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Back to Top